Maak impact met jouw onderneming

Door maatschappelijk betrokken te ondernemen groei je als organisatie en draag je actief bij aan de wereld om je heen!

Sinds 2009 werken we bij Stichting Dutch Cell Dogs aan een tweede kans voor asielhonden en gedetineerden en cliënten. Ons unieke, positieve trainingsprogramma is gericht op verbinding tussen mens en dier. Door samen te trainen vergroten we de kans op een betere toekomst. Een toekomst in vrijheid. Voor honden betekent dit (het vinden van) een liefdevol thuis, voor gedetineerden en cliënten een terugkeer in de maatschappij.

Samen met onze partners maken we trainingen mogelijk in penitentiaire inrichtingen, jeugdinrichtingen en psychiatrische klinieken door heel Nederland én daarbuiten. Op die manier dragen trachten we bij te dragen aan een mooiere en veiligere samenleving.

“De training geeft mij een boost om de goede weg te kiezen.”

– gedetineerde

Samen werken aan vrijheid en een veilige maatschappij, help je mee?

Past de visie van jou en je bedrijf bij die van Dutch Cell Dogs en wil je ook een verschil maken in de samenleving? Maatschappelijk Betrokken Ondernemen met Dutch Cell Dogs biedt veel mogelijkheden, en levert jou als ondernemer ook direct iets op. Wij vertellen je graag alles over hoe je als partner van onze stichting van grote waarde kunt zijn voor mensen én dieren om je heen.

foto_poten_afdruk

Betekenisvolle partnerships

Het woord partnership zegt het al; we doen het samen. Dus op een manier die voor ons beiden werkt. We zijn blij met alle hulp, en bieden daarom verschillende opties. En omdat jij ons helpt, helpen wij jou. Naast heel veel liefde, dankbaarheid en nieuwe vrienden levert een partnership met Dutch Cell Dogs ook veel andere mooie dingen (zoals publiciteit en netwerkmogelijkheden) op. Klik op de afbeeldingen voor een toelichting van onze partnerships en sponsormogelijkheden.

Bronzen Benny

€ 750

Zilveren Ziggy

€ 1500

Gouden Goofy

€ 3500

Platinum Plebbles

€10.000

Help je mee?

Om te kunnen blijven werken aan de vrijheid van asielhonden, gedetineerden en cliënten, en samen nóg meer impact te maken, nodigen we je van harte uit om onze partner te worden. Maatschappelijk Betrokken Ondernemen met Dutch Cell Dogs biedt veel mogelijkheden, en levert jou als ondernemer ook direct iets op. Wij komen graag met je in gesprek om kennis te maken en te bepalen welke vorm van samenwerken het best bij je past. Want wat je situatie ook is, als je helpt is het altijd een win-win.

dutch cell dogs over ons achter tralies

Word partner met je bedrijf

Word partner met je bedrijf

Als partner (sponsor) van Dutch Cell Dogs geef je een financiële bijdrage in ruil voor een tegenprestatie, in dit geval publiciteit en netwerkmogelijkheden. Deze (zakelijke) kosten zijn daarom aftrekbaar in je aangifte inkomstenbelasting.

rocky silver 2 min

Doe een bedrijfsdonatie

Doe een bedrijfsdonatie

Een gift van jouw bedrijf aan Dutch Cell Dogs (ANBI status) mag je aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting.

ontwerp zonder titel 8

Periodiek schenken

Periodiek schenken

Je mag een periodieke schenking (looptijd min. 5 jaar) helemaal aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting als de gift gaat naar een ANBI (algemeen nut beogende instelling).

duitse staander instructeur

Word donateur

Word donateur

Wil je liever persoonlijk en structureel een steentje bijdragen aan het unieke werk van Dutch Cell Dogs? Word donateur!

Onze dank is groot

Namens alle instructeurs, teamleden, partners, gedetineerden, cliënten en natuurlijk de honden: heel veel dank voor je steun aan Dutch Cell Dogs. We kijken ernaar uit om onze samenwerking tot een succes te maken. Hopelijk tot snel!

onze_dank_is_groot

“Als ik vrij ben, wil ik zelf ook graag een hond.”

– gedetineerde

Neem contact op

Download de Partner brochure

We doen het samen