Maatschappelijk betrokken ondernemen met Dutch Cell Dogs

Maatschappelijk betrokken ondernemen met Dutch Cell Dogs

Geloof jij ook in een tweede kans voor mens en dier? Wil jij als ondernemer bijdragen aan de wereld om je heen?

Bij stichting Dutch Cell Dogs werken we samen met bedrijven en partners die een verschil willen maken voor de samenleving!
Dutch Cell Dogs traint asielhonden in penitentiaire inrichtingen, jeugdinrichtingen en psychiatrische klinieken. Het positieve trainingsprogramma is gericht op verbinding tussen mens en dier. Door samen te trainen vergroten we de kans op een betere toekomst. Een toekomst in vrijheid. Voor de asielhonden betekent dit een liefdevol thuis, voor de gedetineerden en cliënten een terugkeer in de maatschappij.

dsc1109

Samen werken aan vrijheid en een veilige maatschappij, help je mee?

Past de visie van jou en je bedrijf bij die van Dutch Cell Dogs en wil je ook een verschil maken in de samenleving? Wil jij als ondernemer of bedrijf Dutch Cell Dogs steunen met een eenmalige donatie? Groot of klein, elk bedrag draagt bij aan een betere toekomst voor de mensen en dieren in ons trainingsprogramma. Zo werken we samen aan een mooiere en veiligere samenleving.

Doe een gift en maak impact met jouw bedrijf!
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief 

dsc1278

Bereken hier eerst jouw belastingvoordeel!

Jouw donatie maakt het verschil!

dutch cell dogs over ons achter tralies

Word partner met je bedrijf

Word partner met je bedrijf

Als partner (sponsor) van Dutch Cell Dogs geef je een financiële bijdrage in ruil voor een tegenprestatie, in dit geval publiciteit en netwerkmogelijkheden. Deze (zakelijke) kosten zijn daarom aftrekbaar in je aangifte inkomstenbelasting.

rocky silver 2 min

Doe een bedrijfsdonatie

Doe een bedrijfsdonatie

Een gift van jouw bedrijf aan Dutch Cell Dogs (ANBI status) mag je aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting.

ontwerp zonder titel 8

Periodiek schenken

Periodiek schenken

Je mag een periodieke schenking (looptijd min. 5 jaar) helemaal aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting als de gift gaat naar een ANBI (algemeen nut beogende instelling).

duitse staander instructeur

Word donateur

Word donateur

Wil je liever persoonlijk en structureel een steentje bijdragen aan het unieke werk van Dutch Cell Dogs? Word donateur!

foto_poten_afdruk

Maatschappelijk betrokken ondernemen en belastingvoordeel

Als jouw bedrijf een vrije gift doet aan een ANBI of steunstichting, dan is er sprake van vrijgevigheid en maatschappelijke betrokkenheid. Hierdoor mag je deze gift aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting. Het exacte bedrag van de teruggave is afhankelijk van de belastingschijf waarin je inkomen valt. Ben je benieuwd naar het belastingvoordeel als je Dutch Cell Dogs steunt met jouw bedrijf? Reken het makkelijk en snel uit met onze rekenmodule!

Onze dank is groot

Namens alle instructeurs, teamleden, partners, gedetineerden, cliënten en natuurlijk de honden: heel veel dank voor je steun aan Dutch Cell Dogs. We kijken ernaar uit om onze samenwerking tot een succes te maken. Hopelijk tot snel!

onze_dank_is_groot