Partnership : Platinum Plebbles

Maatschappelijk betrokken ondernemen met Dutch Cell Dogs

Geloof jij ook in een tweede kans voor mens en dier? Wil jij als ondernemer bijdragen aan de wereld om je heen?

Bij stichting Dutch Cell Dogs werken we samen met bedrijven en partners die een verschil willen maken voor de samenleving!
Dutch Cell Dogs traint asielhonden in penitentiaire inrichtingen, jeugdinrichtingen en psychiatrische klinieken. Het positieve trainingsprogramma is gericht op verbinding tussen mens en dier. Door samen te trainen vergroten we de kans op een betere toekomst. Een toekomst in vrijheid. Voor de asielhonden betekent dit een liefdevol thuis, voor de gedetineerden en cliënten een terugkeer in de maatschappij.

Word partner en maak impact met jouw bedrijf!

Partnership : Platinum Plebbles(€10.000)

Als Platinum Pebbles partner maak je het verschil voor heel veel asielhonden, gedetineerden en cliënten. Hier zijn wij ontzettend blij mee, daarom ontvang je een Dutch Cell Dogs partnerpakket en een “Bronzen bot” kunstwerk (25cm) van kunstenaar Harry van Leeuwen. Meerdere keren per jaar zorgen wij voor jouw vermelding op onze social media kanalen, we kondigen je bedrijf aan als nieuwe partner in onze maandelijkse nieuwsbrief en je bedrijfslogo krijgt hierin gedurende 1 jaar een vast plekje. Ook op de Dutch Cell Dogs partnerpagina, hoofdpagina én in onze online brochure is je logo met doorlink naar jouw website terug te vinden; we houden extra ruimte vrij voor bedrijfsinformatie. Daarnaast kan je op extra zichtbaarheid rekenen wanneer Dutch Cell Dogs aanwezig is op grote events en natuurlijk wanneer we zelf een evenement organiseren. Samen met 3 andere personen kan je meerdere keren trainingen of demodagen bijwonen, zo houden we jou actief betrokken bij het werk dat jij een warm hart toedraagt. Je kan rekenen op een lezing of presentatie van Dutch Cell Dogs binnen jouw bedrijf, en uiteraard ben je samen met 3 anderen van harte welkom op ons jaarlijkse partner event.

Bijlage: Klik hier voor de uitgebreide toelichting van dit partnership.

platinum pebbles partnership 4 scaled 1

Platinum Plebbles

€10.000,-

dsc1086

Maatschappelijk betrokken ondernemen en belastingvoordeel

Wanneer je partner wordt van Dutch Cell Dogs bieden wij jou een tegenprestatie zoals bijvoorbeeld zichtbaarheid, publiciteit of mogelijkheden om jouw (zakelijk) netwerk uit te breiden. In dit geval ontvangt jouw bedrijf een factuur van onze ANBI-stichting voor deze activiteiten. De ontvangen factuur is een kostenpost en komt in mindering op de winst van de onderneming.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking tot een succes te maken. Hopelijk tot snel!

“Als ik vrij ben, wil ik zelf ook graag een hond.”

Neem contact op

Download de Partner brochure

Andere partnerships

Help je mee?

Om te kunnen blijven werken aan de vrijheid van asielhonden, gedetineerden en cliënten, en samen nóg meer impact te maken, nodigen we je van harte uit om onze partner te worden. Maatschappelijk Betrokken Ondernemen met Dutch Cell Dogs biedt veel mogelijkheden, en levert jou als ondernemer ook direct iets op. Wij komen graag met je in gesprek om kennis te maken en te bepalen welke vorm van samenwerken het best bij je past. Want wat je situatie ook is, als je helpt is het altijd een win-win.

Onze dank is groot

Namens alle instructeurs, teamleden, partners, gedetineerden, cliënten en natuurlijk de honden: heel veel dank voor je steun aan Dutch Cell Dogs. We kijken ernaar uit om onze samenwerking tot een succes te maken. Hopelijk tot snel!

onze_dank_is_groot